Winactie SAVE app Dag van de Veiligheid - And the pannenkoekmix goes to...

2022-04-06

De afgelopen weken deed onze veiligheidsexpert Pieter-Jan Licht in diverse video's een oproep: “Gebruik de SAVE app, pannenkoek!” Hier is goed gehoor aangegeven. Sinds de veiligheidscampagne ‘Die zag je niet aankomen’ tussen 23 februari en 30 maart was er een lichte stijging waarneembaar van het aantal SAVE app meldingen van veilige situaties, onveilige situaties en verbeterideeën omtrent de top-5 risico’s in de bouw en infra.

Wij willen iedereen bedanken die een melding heeft gedaan. Deze meldingen leveren vele waardevolle inzichten en lessen op die ons helpen om risico’s en ongelukken nog meer te voorkomen. Onder de personen die via de SAVE app een melding hebben gedaan, hebben wij drie prijswinnaars geselecteerd. 

Gefeliciteerd 

  • Ton van Keulen 
  • Team A12 IJsselbruggen (Matthijs Verschuure, Ingo Westerman, Sefa Sagdic en Bram Verkerke)
  • Ben Vermeer 


De winnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld. Zij ontvangen een unieke ‘Pieter-Jan Licht-pannenkoekmix' en een pannenkoeklunch ter waarde van € 100,-. 

Bij het bepalen van de prijswinnaars is niet alleen gekeken naar de melding, maar ook de waarde van de melding. Deze waarde is mede afhankelijk van de leesbaarheid van de melding, de beschrijving van de oorzaak van de geconstateerde afwijking, de relatie met de Life Saving Rules en de Aboma-categorie.  

Win ook een pannenkoeklunch ter waarde van € 100,- 

Wil jij ook kans maken op een pannenkoeklunch? Vul dan deze enquête in als je dat nog niet hebt gedaan. Jullie feedback over de veiligheidscampagne helpt ons om onze communicatie te kunnen verbeteren. Het beantwoorden duurt max. 5 minuten. Onder de respondenten verloten wij een waardebon ter waarde van € 100,- bij een pannenkoekenrestaurant naar keuze.