Veiligheid in het eerste kwartaal van 2020

2020-04-28

Infographics over het eerste kwartaal bij Divisie Infra

Ieder kwartaal rapporteren we vanuit de Divisie Infra de veiligheidsstatistieken om jullie een beeld te geven over de veiligheid op onze bouwplaatsen. Deze infographic bevat de veiligheidscijfers over het eerste kwartaal van 2020. Er zijn infographics gemaakt voor de Divisie Infra en voor Regionale projecten:
Infographic DVDI 1e Kwartaal
Infographic DVI RP 1e Kwartaal

Eén van de belangrijkste bronnen van deze gegevens is de SAVE app. Sinds de introductie van de SAVE app zien we een sterke toename in het aantal meldingen. Daarmee zijn we op de goede weg en krijgen we steeds meer inzichtelijk hoe veilig het is op onze bouwplaats en waar we nog aan kunnen werken in de toekomst. De grootste hoeveelheid meldingen komt via de Uitvoerder of Veiligheidskundige in SAVE.

Hoe meer collega's de app actief gebruiken des te beter ons inzicht. Schroom dus zeker niet om de app te gebruiken voor zowel veilige als onveilige situaties. Maken je collega's nog niet gebruik van de SAVE-app? Spoor ze dan om de app te downloaden en te gebruiken. Heb je vragen of opmerkingen over de SAVE-app? Neem dan contact op met je QHSE-adviseur/veiligheidskundige.