Vul de enquête Gevaarlijke Stoffen in

2021-01-27

Vorige week is de enquête voor giftige stoffen online gegaan en sindsdien hebben al veel collega's hem ingevuld. Heb je dit nog niet gedaan? Het kan nog tot en met a.s. maandag 1 februari 10.00 uur. We waarderen het enorm als jullie nog mee willen doen. Doe het voor het KWF!

In Nederland worden veel te veel werknemers ziek door gevaarlijke stoffen. Jaarlijks overlijden ruim 3000 mensen aan de gevolgen van blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Één van de focuspunten van Dura Vermeer voor 2020 & 2021 is bewustzijn rondom gevaarlijke stoffen vergroten. Op het werk hebben we te maken met gevaarlijke stoffen maar ook thuis werken we hier vaker mee dan je in eerste instantie zou denken.

In 2020 is de campagne gevaarlijke stoffen gestart met een 0-meting, nu willen we middels deze 1-meting bewustzijn opnieuw vaststellen. Tevens willen we graag jullie input voor het vervolg van deze campagne in 2021. De focus voor deze campagne ligt op de functierollen bij het werken met gevaarlijke stoffen en op de risico's van gevaarlijke stoffen die tijdens het werk ontstaan (bijv. fijnstof/lasrook etc.).​

De vragenlijst bestaat uit 13 vragen en kost ongeveer 5 minuten om in te vullen. Voor iedere ingevulde enquête, maakt Dura Vermeer € 2,- over naar KWF om onderzoek naar de behandelmethoden van kanker te steunen.

Het is tot maandag 1 februari 10:00 uur mogelijk om de enquête in te vullen. De resultaten van deze enquête zullen worden gepubliceerd in de Veiligheidskrant van de Dag van de Veiligheid 2021. 

Je kunt hier de enquête invullen.​