NIEUW IN DE SAVE-APP: INDIENEN VERBETERIDEE

2021-03-24

Loop jij al een tijdje rond met een goed idee op het gebied van veiligheid? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf vandaag is er een nieuwe optie beschikbaar in de SAVE-app, namelijk het indienen van een verbeteridee.

Alle ideeën die je te binnen schieten rondom veiligheid zijn van harte welkom. Denk aan een verbetering aan gereedschappen, PBM’s, kleding, een werkwijze, de inrichting van een bouwplaats of ketenpark, beveiliging of hulpmiddelen zoals steigers, liften, etc.

Melden kan snel en makkelijk via de meldknop in de SAVE-app. Beschrijf je idee zo duidelijk mogelijk en voeg eventueel en foto of een foto van een schets bij als dat kan. De vakgroep veiligheidsadviseurs/QHSE-ers ​beoordelen vervolgens de ideeën en zullen bij een positieve uitslag het idee samen met de indiener verder brengen binnen de organisatie.

Aan het eind van het jaar kiezen we het beste verbeteridee en wordt de indiener hiervan beloont met een mooie prijs! Je kunt de ideeën en vervolgacties daarop altijd in de SAVE-app bekijken. Zo weet je altijd de stand van zaken.

Dus doe mee en draag je steentje bij aan een nog veiligere werkplek door jouw ideeën kenbaar te m​aken!